fbpx

Ben jij al klaar voor Pasen?

Ben jij al klaar voor Pasen?

Pasen staat alweer bijna voor de deur en dan kunnen we eindelijk weer uitpakken met mooi gedekte tafels! Of je Pasen nu viert met een paasontbijt, uitgebreide brunch of gezellig diner, op Koningsoord vind je alles voor de perfecte Paasdagen!

Vieren jullie Pasen altijd met een heerlijk ontbijt? Haal dan verse croissants of speciale broodjes bij Meesterbakker van Iersel, Floor van Lieshout of Leo Geerts! Een echte paasstol mag hier uiteraard niet bij ontbreken, net als verse eitjes! Hiervoor kun je terecht bij de Zuivelhoeve, waar je gekleurde eieren en kwarteleitjes vindt. Let op: het is verstandig om de paasproducten op tijd te bestellen.

Stel jouw Paasdiner samen met heerlijke producten van Keurslagerij Hans Mutsaers en De Zeeuwse Vishandel of bekijk het paasassortiment van Jumbo, Aldi en Albert Heijn! Wil je een mooie fles opentrekken tijdens het diner? Kom dan langs bij Mitra Slijterij voor advies.

Wil jij een Paashaas van ambachtelijke chocolade? Maak dan een afspraak bij Gewoon Lekkerz! Hier vind je niet alleen heerlijke bonbons en speciale paaschocolade, maar ook leuke accessoires voor in huis! Je wilt natuurlijk niet alleen de lekkerste gerechten op tafel zetten, maar ook het huis mooi aankleden.

Jouw huis Paas-klaar maken doe je met behulp van de paastakken van De Bloemenkamer. Fleur de woonkamer of eetkamer op met een mooi boeket en maak het huis klaar voor de lente. Ook bij De Kloostertuin vind je fantastische decoratie voor huis en tuin!

Ben je op zoek naar nieuw servies om de tafel mee te dekken? Hema heeft mooi servies in verschillende kleuren op voorraad, net als leuke tafelkleden en servetten. Maak snel een afspraak om te komen shoppen!

Wil je zien wat de paasaanbiedingen van onze winkeliers zijn? Voor ons op Facebook en Instagram!

Wij wensen iedereen alvast vrolijke Paasdagen en happy shopping!