fbpx

Er is weer ruimte voor versoepeling!

Er is weer ruimte voor versoepeling!

Vanaf 3 maart zijn contactberoepen weer mogelijk, dat betekent dat je weer terecht kunt bij Kapper & Co en Brainwash. Dat is onder voorwaarden: klanten mogen alleen op afspraak naar binnen en moeten naar hun eventuele klachten worden gevraagd. Is jouw corona coupe ook weer toe aan een knipbeurt? Maak dan snel een afspraak!

Ook voor de detailhandel komt er een extra mogelijkheid. Vanaf 3 maart kun je winkelen op afspraak. Dat komt bovenop de mogelijkheid om te bestellen en iets via click and collect af te halen. Winkeliers mogen twee klanten ontvangen die zich minimaal vier uur van tevoren hebben aangemeld. Een bezoek duurt minimaal tien minuten, om te voorkomen dat er contact is tussen klanten die elkaar snel afwisselen, zegt de Rijksoverheid. Neem contact op met de desbetreffende winkelier als jij een winkel afspraak wilt maken.

Veel winkels zijn online erg actief. Benieuwd naar nieuwe collecties? Houd dan onze Instagram pagina in de gaten. Hier delen we zo veel mogelijk van onze winkeliers.

Natuurlijk is het nog steeds van groot belang om 1,5 meter afstand te bewaren en zo vaak mogelijk de handen te wassen. Ook de mondkapjesplicht geldt nog steeds. Heb je last van klachten? Blijf dan thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle. Kijk voor meer informatie op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19