fbpx

Hoe vul je je avonden tijdens de avondklok?

Hoe vul je je avonden tijdens de avondklok?

Lees een goed boek of leuke tijdschriften

Met een avondje bankhangen is het makkelijk om de tv aan te zetten en een spelshow te gaan kijken, maar met een boek op de bank kruipen is minstens net zo leuk! Haal een goed boek of wat tijdschriften bij Primera. Door helemaal op te gaan in wat je leest, kan je ontsnappen aan de zorgen en de stress van de dag. Trek een fles van de Mitra open en geniet!

Netflix uitspelen

Soms is het ook wel lekker om een avondje te bankhangen en in één keer een seizoen van je favoriete serie te kijken. Dat gaat nog beter met een lekkere borrelplank van de Zuivelhoeve, bonbons van GewoonLekkerz of de chocolade bombs van Twinsz. Verwen jezelf met de lekkernijen van Koningsoord!

Online shoppen!

Het is natuurlijk leuk om jezelf blij te kunnen maken met een nieuw paar schoenen of een toffe outfit! Veel winkels doen aan online bestellen, zoals Fellow, Boxx Brands Store, Sento Style, Bailiff Fashion en Figlio by Geerts Schoenen. Ook voor de kinderen kun je terecht bij Olé Kidsshoes en Qiëlly Kids Fashion. Je kunt je bestelling afhalen aan de deur of misschien laten thuisbezorgen! Meer op zoek naar leuke spulletjes voor in huis? Kijk dan eens op de site van de Kloostertuin!

Avonden avondklok

Spelletjes spelen

Win jij ook altijd met spelletjes? Dan kan een spelletjesavond met het gezin of je huisgenoten natuurlijk niet ontbreken. Kies een van de spelletjes bij de HEMA of Kruidvat! Ook in je eentje kun je een leuke spelletjesavond houden. Haal bijvoorbeeld een mooie puzzel of spelletjesboek! Of wat dacht je van een kleurboek voor volwassenen?

Oude kleding uitzoeken

Puilt jouw kledingkast ook uit? Tijd om wat kleding een tweede leven te geven! Je hebt nu toch genoeg tijd om je kast uit te zoeken. Zo kun je meer ruimte maken voor nieuwe kleding 😉 Kom je nog een kapotte broek tegen die je graag weer zou willen dragen? Breng ‘m dan overdag naar Kledingreparatie Jakob!