fbpx

Ook de horeca mag weer open!

Ook de horeca mag weer open!

Vanaf woensdag 26 januari mag ook onze horeca hun deuren weer openen. Eindelijk weer even op het terras zitten met een heerlijke lunch, een lekkere kop koffie of luxe diner. Het is wel belangrijk om een tafel te reserveren en er gelden ook nog andere voorwaarden bij deze versoepeling.

Het is belangrijk om anderhalve meter afstand te houden en mondkapjes moeten op als je bijvoorbeeld naar de wc loopt. Alleen op zitplaatsen mogen mondkapjes af, of natuurlijk buiten. In de winkels zijn mondkapjes ook nog steeds verplicht. Uiteraard is het nog steeds van groot belang dat we de basisregels blijven volgen. Ook wassen we zo vaak mogelijk onze handen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Ook nu blijven veel winkels natuurlijk nog steeds online actief. Ben jij benieuwd naar de nieuwe schoenencollecties of de acties van de supermarkten en kledingwinkels? Houd dan onze Instagram pagina in de gaten! Hier delen we zo veel mogelijk acties van onze winkeliers.

De winkels en supermarkten mogen vanaf vandaag ook weer uiterlijk geopend zijn tot 22:00 uur. Check de openingstijden van jouw favoriete winkel hier. Wij zien je graag weer binnenlopen in onze winkels of een reservering maken bij een van onze horecagelegenheden!