fbpx

Vaderdag staat weer voor de deur!

Vaderdag staat weer voor de deur!

Zondag 20 juni is het weer Vaderdag, de uitgelezen dag om papa in het zonnetje te zetten!

Dit jaar kun je kans maken op een mooi Vaderdagpakket. Hierin zitten verschillende producten, bonnen en lekkernijen van onze winkeliers. Van wie kun je iets leuks in het pakket verwachten?

Met dit pakket kun je de plank niet misslaan en zorg je voor een onvergetelijke Vaderdag. Wil jij dit pakket voor jouw papa winnen zodat hij vorstelijk kan genieten? Kijk dan snel op Facebook en doe mee met de winactie!

Mocht je helaas naast het pakket grijpen, dan ben je op Koningsoord alsnog aan het juiste adres voor een cadeautje! Wat dacht je bijvoorbeeld van een fles whisky van Mitra Slijterij of een heerlijke Vaderdagchocolade van Gewoonlekkerz? Daar kan papa vast geen nee tegen zeggen! Ook een goed boek van Primera, leuke accessoires van Boxx Brands Store of de verzorgingsproducten van Fellow zijn leuke cadeautips. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze Instagram of loop een rondje door het winkelcentrum en laat je inspireren door onze winkeliers!

Natuurlijk zijn er ook nog andere leuke dingen om voor papa te doen. Maak bijvoorbeeld ontbijt op bed met heerlijke croissantjes van Bakkerij Leo Geerts en beleg van de Zuivelhoeve. Na het ontbijt is het nog niet afgelopen met de verrassingen. Laat het bad voor hem vollopen, maai het gras en ruim de vaatwasser uit. Op Vaderdag hoeft papa uiteraard niets te doen!

Met lekker weer kan de barbecue worden aangestoken en leg je er een BBQ-pakket van Keurslagerij Hans Mutsaers of vispakket van De Zeeuwse Vishandel. Kom vorstelijk winkelen en laat je vader koninklijk genieten!