fbpx

Waar kun je terecht tijdens de lockdown?

Waar kun je terecht tijdens de lockdown?

Er zijn verschillende essentiële winkels waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Denk hierbij aan de supermarkten, bakkers en de drogist. Hier zal niets voor veranderen.

De versoepelde maatregelen zorgen ervoor dat er vanaf 10 februari weer kan worden afgehaald bij de detailhandel. Hier zijn wel een paar regels aan verbonden. Zo mag er alleen bij de voordeur worden afgehaald en mogen er dus geen klanten naar binnen. Klanten bestellen minimaal 4 uur van tevoren hun producten (online of telefonisch) en halen dit op afspraak af bij de winkel. De winkels sluiten uiterlijk om 20:00 uur.

Veel winkels zijn online erg actief. Benieuwd naar nieuwe collecties? Houd dan onze Instagram pagina in de gaten. Hier delen we zo veel mogelijk van onze winkeliers. Ben jij benieuwd welke ondernemers actief zijn via social media of een webshop? Lees dan het vorige nieuwsbericht!

Natuurlijk is het nog steeds van groot belang om 1,5 meter afstand te bewaren en zo vaak mogelijk de handen te wassen. Heb je last van klachten? Blijf dan thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle. Kijk voor meer informatie op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Online actief

De detailhandel is gesloten. Natuurlijk zitten onze ondernemers niet stil en zijn ze online actief via Instagram, Facebook of een webshop. Ook hier kun je online terecht voor een nieuwe outfit, een paar leuke oorbellen of heerlijke chocolade! Deze winkels zijn online actief: