fbpx

We hebben leuke evenementen op het programma staan!

We hebben leuke evenementen op het programma staan!

Het duurt niet lang meer en dan beginnen de scholen weer! Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar? Op ons winkelcentrum kun je bij veel winkels terecht voor nieuwe kleding, schoenen en natuurlijk schoolspullen! Loop bijvoorbeeld eens binnen bij Primera of Qiëlly. Maar dat de vakantie voorbij is, wil niet zeggen dat er geen leuke dingen meer op het programma staan. Hieronder lees je wat er de komende tijd gaat gebeuren op het winkelcentrum!

Dierendag

Je zou het misschien niet verwachten, maar ook Dierendag wordt groots gevierd op Koningsoord! Op zaterdag 2 oktober is er namelijk een echte kinderboerderij te vinden op het winkelcentrum. Deze staat tussen GewoonLekkerz, Hema en Olé Kidsshoes en hier kun je heerlijk spelen en knuffelen met de dieren. Kom jij ook de schattige geitjes aaien? Dit kan tussen 10:00 en 16:00 uur!

Braderie

Op zaterdag 16 oktober wordt er een sprankelende braderie georganiseerd. Deze middag staan er marktkramen en rekken door het hele winkelcentrum verspreid en bijna alle winkels doen mee! Dit is dus dé kans om te profiteren van fikse kortingen en leuke acties. Scoor een nieuwe outfit of haal leuke hebbedingetjes voor je familie! Even bijtanken? Haal dan een lekkere kop koffie met een wafel of muffin bij Twinsz! Je kunt namelijk ook altijd jezelf verwennen tijdens de braderie.

Benieuwd naar de verdere planning van dit jaar en het aanbod van onze ondernemers? Volg ons dan op Facebook en Instagram! Wij zien je graag op een van onze evenementen!