fbpx

We mogen onze deuren weer openen!

We hebben leuke evenementen op het programma staan!

Vanaf zaterdag 15 januari mogen de deuren van onze winkels en kappers weer open. We zijn blij dat er weer een afspraak gemaakt kan worden voor een frisse coupe en we de rekken volhangen met nieuwe collecties!

 

Er gelden nog wel voorwaarden bij de versoepeling, zoals een maximaal aantal bezoekers in een winkel. Zo wordt de drukte nog steeds tegen gegaan. Wij raden iedereen aan om op een rustig tijdstip naar de winkel te gaan, bijvoorbeeld rond openingstijd en overdag. Helaas blijven de terrassen van onze horecagelegenheden nog gesloten, maar hier kun je uiteraard wel terecht om een heerlijke maaltijd af te halen!

 

Ook nu blijven veel winkels natuurlijk nog steeds online actief. Ben jij benieuwd naar de nieuwe voorjaarscollectie die in de rekken hangen, of de acties van de bakkers en slager? Houd dan onze Instagram pagina in de gaten! Hier delen we zo veel mogelijk acties van onze winkeliers.

Uiteraard is het nog steeds van groot belang dat we de basisregels blijven volgen. Zo houden we overal 1,5 meter afstand en wassen we zo vaak mogelijk onze handen. Daarnaast blijft het dragen van een mondkapje in een winkel ook verplicht. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

De winkels zijn geopend tot 17:00 uur, supermarkten zijn geopend tot 20:00 uur. Check de openingstijden van jouw favoriete winkel hier.

Wij zien je graag weer binnenlopen in onze winkels!