fbpx

We mogen weer open zonder afspraak!

We mogen weer open zonder afspraak!

Vanaf 28 april is er eindelijk weer ruimte voor wat versoepeling. Zo stopt de avondklok en mogen de winkels weer open zonder dat er 4 uur van tevoren een afspraak gemaakt hoeft te worden! Heb je last van klachten? Dan vragen wij je om thuis te blijven en online te shoppen!

Er gelden nog wel voorwaarden bij de versoepeling, zoals een maximaal aantal bezoekers in een winkel. Zo wordt de drukte nog steeds tegen gegaan. Wij raden iedereen aan om op een rustig tijdstip naar de winkel te gaan, bijvoorbeeld rond openingstijd en overdag.

Veel winkels blijven ook online erg actief. Ben jij benieuwd naar de nieuwe collecties die in de rekken hangen, of de acties van de bakkers en slager? Houd dan onze Instagram pagina in de gaten! Hier delen we zo veel mogelijk acties van onze winkeliers.

Uiteraard is het nog steeds van groot belang dat we de basisregels blijven volgen. Zo houden we overal 1,5 meter afstand en wassen we zo vaak mogelijk onze handen. Daarnaast blijft het dragen van een mondkapje ook verplicht. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Wij zien je graag weer binnenlopen in onze winkels!