Kledingreparatie Jakob

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:30
Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Adresgegevens

Koningsoord 2
5057 DK Berkel-Enschot
Tel :013 590 2556

Locatie

Over Kledingreparatie Jakob in Koningsoord

Een beschadiging, een scheur, een slijtageplek, wat het ook is, onze kleermakers kunnen vrijwel alles aan uw kleding herstellen en repareren. Dat varieert van kleine schade tot grotere schade. Van het aannaaien van een knoop tot de gehele voering van uw jas herstellen. Het is toch zonde om kledingstukken meteen weg te gooien. Met het oog op duurzaamheid, maar ook met het oog op het behouden van uw kledingstukken waar wellicht een belangrijke geschiedenis aan zit.

Ook kunt u bij ons terecht voor stomerij en kleine tot grote reparaties aan kleding. Wij vermaken kleding in de meeste brede zin van het woord. Geen vraag is ons te gek. Voor elke probleem dat u heeft met kleding kunnen wij een oplossing vinden. Kledingreparatie Jakob beschikt over speciale machines en heeft veel ervaring met het repareren en vermaken van iedere kleding. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en repareren van scheurtjes. Veel mensen weten niet dat kleding behalve ingekort ook verlengd tot uitgelegd kan worden. U hoeft uw oude kleding dus niet weg te gooien, maar u kunt het wel een tweede kans geven.

Wilt u een kledingreparatie of herstelwerkzaamheden uit laten voeren? Kom dan gerust naar kledingreparatie Jakob voor een gratis deskundig advies!

Bekijk andere winkels